Sådan figurerer du totalindtægter optaget i en regnskabspost

Anonim

Samlede indtægter er summen af ​​saldoen på alle indtægtsregnskaber, der findes i en virksomheds regnskaber eller hovedbog. Indtægterne har kreditbalancer, og de transaktioner, der har størst indvirkning på disse konti, er indtjening i forbindelse med kontant- og kreditsalg. For virksomheder, der leverer tjenester i stedet for produkter, registreres serviceindtægter, når tjenester udføres eller gennemføres. Omsætningen indberettes separat pr. Vare eller servicepost på virksomhedens resultatopgørelse.

Identificer salgsindtægter konti. Salgssummen indtjenes, når den solgte vare har ændret sig, og køberen har betalt eller forpligtet sig til at betale for produktet. Salgstransaktioner, der krediteres salgsomsætningskonti, har tilsvarende debiteringer opført på kontanter eller tilgodehavender.

Identificer servicekonti konti. Tjenesteindtægter tjenes, når en tjeneste er udført eller gennemført i henhold til en kontraktsaftale med angivelse af de ønskede ydelser. Indtægtsforretninger indregnet i serviceindtægterne har tilsvarende debiteringer opført på kontanter eller tilgodehavender.

Tilføj saldoen på indtægtsregnskabet. Summen af ​​salgsindtægter og serviceindtægter svarer til de samlede indtægter. For enheder med flere produkt- eller servicelinjer registreres indtægter og rapporteres separat for hver vare eller tjenesteydelse.