Sådan bruges en Skytrak Gaffeltruck

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Skytrak er et stort mærke af teleskopiske gaffeltrucks, også kendt som telehandlere, der anvendes til konstruktion og robust terræn. Pro Vehicles, et websted dedikeret til mobilt udstyr og materialehåndtering, beskriver Skytrak gaffeltrucken som yderst nyttig til at øge produktiviteten og effektiviteten på arbejdspladsen. Det skyldes, at Skytraks unikke terrængående manøvredygtighed og udvidede rækkevidde gør det til en fremragende partner for en række udendørsbyggeri applikationer, som en traditionel gaffeltruck ville have svært ved at fuldføre.

Sørg for, at alle udstyrskontroller er i neutral, før du forsøger at starte gaffeltruck. Lys, varmeapparat og andet tilbehør, der ville medføre dræning på batteriet, skal være slukket, inden opstart.

Drej tændingslåsen til startposition. Lad op til 20 sekunder, før motoren starter helt. Hvis motoren ikke starter i denne tidsperiode, skift omskifteren til slukket position og lad startmotoren afkøle i et par minutter, før du forsøger at starte motoren igen. Når motoren starter, skal motoren varme op ved halvgas, mens alle målere overvåges for at sikre, at motoren fungerer inden for de foreskrevne sikkerhedsgrænser.

Påfør parkeringsbremsen og læg transmissionen i neutral før du forsøger at slukke for forgaffelen. Sænk gaflerne til jorden og lad gaffeltruck stå i tomgang ved lave i tre til fem minutter. Drej derefter tændingslåsen til slukket position, og fjern tasten. Hvis du parkerer på en skrånende overflade, skal du blokere gaffeltruderne for at forhindre, at køretøjet ruller, hvis parkeringsbremsen fejler.

Indlæsning af løftet

Bestem, om belastningens vægt skal løftes. Hvis du er usikker på lastens samlede vægt, skal du rådføre dig med en vejleder eller materialeleverandøren inden du forsøger at løfte lasten.

Beregne truckens lastkapacitet ved hjælp af et kapacitetsdiagram, der findes i betjeningsvejledningen til gaffeltrucken. Hvis lastvægten er større end gaffeltrucken generelt, eller for den nødvendige betjening, må du ikke prøve løften.

Næsten belastningen. Lavere gafler højst 4 meter fra jordoverfladen og observer nivelleringsmåleren. Hvis denne måler indikerer, at rammen skal udjævnes, skal du bruge joystick eller udløserkontakter til at sikre, at rammen er på niveau.

Juster afstanden mellem gafler, så de er i den maksimale bredde, der kan bruges til at løfte lasten sikkert, mens du går i indgreb med begge gafler.

Kør til lasten ret og langsomt med gaffeltipsene lige og lige. Forbind lasten med gaflerne, så de sørger for at begge gafler er i indgreb med lasten. Vip lasten mod lastens ryglæn og løft lasten.

Placering af en belastning

Brug truckens kapacitetsdiagram til at bestemme sikkerhedsområdet for teleskopbommen på gaffeltrucken under belastning. Forsøg ikke nogen operation, der overstiger gaffeltruckens kapacitet.

Flyt gafler, så de er aften justeret med det område, han lægger skal placeres, og langsomt forlænge bommen til området lige over, hvor belastningen skal placeres.

Sænk langsomt bommen og sæt belastningen på plads. Træk bommen tilbage, så gaflerne glider ud under belastningen.

Sikkerhedsforanstaltninger

Udfør en sikkerhedskontrol før operationen. Ifølge Discount-Equipment.com skal sikkerhedsinspektioner udføres dagligt af gaffeltruckoperatøren. Flere punkter skal inkluderes i kontrollen som horn, hydrauliksystemer, løfte- og vippekontrol, dæktryk, bremser og styring.

Brug en specialdesignet gaffeltruck arbejdsplatform, hvis løftepersonalet. Platforme skal overholde OSHA-reglerne til sådanne formål. Gaffeltruckoperatøren må aldrig forsøge at løfte nogen på gaffeltruckens gafler uden en sådan platform på plads.

Genbrug gaffeltruden omhyggeligt. Discount-Equipment.com påpeger, at parkeringsbremsen på gaffeltrucken skal indstilles og gaffeltrucken slukke før brænding. Overskydt brændstofudslip skal rengøres af gaffeltrucken, inden du forsøger at genstarte tændingen.