Sådan finder du ejerne af et selskab

Anonim

Et selskab er en type forretningsstruktur, der er registreret hos statssekretæren i organisationsstaten. Da et selskab opererer som en separat juridisk enhed, er virksomhedsejere beskyttet mod selskabets gæld og forpligtelser. Du kan søge efter ejere med kontrolinteresser i virksomheder ved at bruge online søgeværktøjer, der er tilgængelige via statssekretæren i organisationsstaten.

Bestem den stat, hvor selskabet er juridisk organiseret. Ofte er selskabet organiseret i samme tilstand, hvor det er fysisk placeret. Alternativt kan du kontrollere selskabets hjemmeside og se, om selskabsstanden er opført i afsnittet "Kontakt" eller "Om os" eller kontakt selskabet og spørg, hvilken stat den er indarbejdet i. Hvis du ikke er i stand til at bestemme statens status, bliver du nødt til at tjekke med flere sekretærer af statslige hjemmesider for at identificere inkorporeringstilstanden.

Åbn en webbrowser på din computer og gå til sekretæren for statens online søgeværktøj i den stat, virksomheden blev organiseret.

Vælg "Korporationssøgning" og vælg at søge efter "Entity Name" eller "Corporation Name". Websites fra de enkelte statssekretærer varierer lidt, men den generelle søgeprocedure er ens fra stat til stat.

Indtast firmaets navn i søgeindtastningsfeltet og klik på "Søg" eller "Find" -knappen.

Klik på det firma, du vil have ejerskabsinformation om, fra listen over virksomheder, der matcher din søgeforespørgsel, for at få vist detaljerede oplysninger om virksomheden, herunder ejerskabsoplysninger.