Fax

Sådan kopieres en plakatudskrift

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Plakater har været en populær måde at relatere oplysninger om emner så forskellige som nylige film eller fundraising drev. Faktisk er ældre plakater blevet populære samlerobjekter. De er også værdsat af bibliotek og universitetsarkiver som kulturelle dokumenter. Et problem med ældre plakater er, at de ofte bliver beskadiget af alder eller slid. Dette gør det vanskeligt at vise en ældre plakat uden at risikere yderligere skade. En løsning på dette problem er at lave en kopi af plakaten, som du kan vise på sin plads, og holde originalen sikkert gemt væk.

Elementer du skal bruge

  • Beskyttelsesbeholder

  • Mal softwareprogram

Brug af en kopieringstjeneste

Placer din plakat i en beholder for at transportere den. Poster, der ikke er for skrøbelige, kan rulles og placeres i et rør. Ellers skal du placere plakaten i en stiv, flad bærer.

Tag din plakat til en lokal virksomhed, der har en stor digital kopimaskine, der kan få hele plakaten i ét feje. Få plakaten scannet ind i virksomhedens computer. Alternativt kan du sende plakaten til et firma, der leverer denne service, men du tager større chancer med originalen.

Få plakaten trykt på et ikke-surt plakatpapir. Få det trimmet til samme dimensioner som originalen eller med ekstra kant, så hele plakaten kan vises bag en ramme.

Gør kopien selv

Placer plakaten forsigtigt på din computers scanneroverflade. Placer det så, at hjørnet er imod kanten af ​​kopien.

Brug din scannersoftware til at scanne billedet til din computer. Brug de beskæringsværktøjer, som scanneren kommer med, til at trimme det afsnit, du scanner. Gem dette billede som en højopløselig JPEG med navnet A1.

Flyt plakaten på scanneren og gentag scanningen med navnet A2. Fortsæt med denne proces for at oprette en række billeder, der består af bogstaverede rækker og nummererede kolonner.

Åben maling. Vælg "Billede" i menuen og klik på "Attributter." I dialogboksen skal du gøre den overordnede størrelse den samme som oversize plakaten.

Åbn A1-billedet i Windows Live Photo Gallery. Højreklik på det, og kopier det. Gå tilbage til Paint og klik på "Edit" og derefter "Paste." Placer billedet i hjørnet af billedet, hvor det skal være. Gentag dette for at indhente alle sektioner. Gem dit arbejde som en JPEG.

Udskriv eller hent en udskrift af plakaten fra denne JPEG-fil.