Sådan opsættes en REIT

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Et investeringsselskab er et investeringspartnerskab, der investerer i indtægtsgenererende ejendomsaktiver. REITs investerer i en bred vifte af ejendomsaktiver, herunder boliglejligheder og ejerlejligheder, kommercielt kontorlokaler og indkøbscentre. REITs nyder en række fordele i forhold til andre typer investeringspartnerskaber og betaler ikke selskabsskat på deres indtjening, så længe 90 procent af indtjeningen udbetales til investorer.

Udarbejd en partnerskabsaftale mellem dig og de partnere med hvem du vil danne REIT. Fastlægge opdelingen i finansielle bidrag, ejerskabs- og ledelsesansvar mellem dig og dine partnere. En partnerskabsaftale vil medvirke til at undgå dyre tvister i fremtiden.

Opbyg dit investeringspartnerskab som et administrationsselskab, som er en bestemt type aktieselskab. Du kan ikke juridisk strukturere dit investeringspartnerskab som et REIT, indtil du har mindst 100 investorer, så mange opstart REIT'er er oprindeligt struktureret som administrationsselskaber. Indlever et certifikat for integration med statssekretæren i den jurisdiktion, hvor REIT vil blive placeret. Du skal sandsynligvis betale et arkiveringsgebyr afhængigt af jurisdiktion.

Udarbejd et memorandum til private placeringer til din REIT. PPM er det nøgleværktøj, du vil bruge til at kræve penge fra investorer. Medtag oplysninger om din REITs strategi, hvilke typer af ejendomme du vil investere i og investeringssporene fra dig og dine partnere.

Fordel PPM til potentielle investorer. De fleste investorer vil gerne mødes med dig og dine partnere efter at have gennemgået PPM. Vær forberedt på at diskutere din baggrund og hvordan din REIT adskiller sig fra andre REITs på markedet.

Når du har opnået investeringsforpligtelser fra 100 investorer, skal du ændre strukturen i dit partnerskab fra et administrationsselskab til et REIT. Ændre dit tidligere indleverede certifikat for indlemmelse med statssekretæren der er generelt ingen gebyr for at gøre dette.

Filformular 1120 med Internal Revenue Service, som giver dig mulighed for at undgå at betale selskabsskatter på REITs indtjening. Du skal udbetale mindst 90 procent af REITs indtjening i form af udbytte for at opretholde skattefri status.

Tips

  • Når REITs har nået en vis størrelse, sælger mange REIT-ledere aktier i REIT til offentlige investorer gennem et indledende offentligt udbud. REIT-ledere bruger i stigende grad deres REIT'er offentligt på internationale børser, såsom London-børsen, for at undgå dyre Sarbanes-Oxley-overholdelse. Hvis du beslutter dig for at tage din REIT-offentlighed, skal du kontakte din juridiske og finansielle rådgiver for at afgøre, om du skal gøre det på en international udveksling.

    Du behøver ikke vente, før du har konverteret dit partnerskab fra et administrationsselskab til en REIT for at begynde at foretage investeringer. Du vil dog ikke nyde skattefri status, før du har struktureret partnerskabet som et REIT.

Advarsel

De juridiske krav til at starte en REIT ændres ofte. Sørg for at konsultere en advokat for at sikre, at du gennemfører de rette skridt til juridisk at strukturere dit partnerskab som et REIT.