Fax

Sådan oprettes gratis flyers

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Flyers er en billig, forholdsvis let at skabe reklameform. En effektiv flyer er en, der vil få øje med publikum, være let at læse og tydeliggøre sin hensigt, om det er at finde en tabt hund eller at annoncere en butiks store åbning. I dag er der mange gratis skabeloner til flyers, der kan findes på software som Microsoft Word 2007 eller på internettet. Du kan vælge at bruge en af ​​disse eller oprette en fra bunden.

Elementer du skal bruge

  • Computer

  • Microsoft Word eller andet softwareprogram

  • Printer

Find en skabelon til din flyer. Hvis du bruger Microsoft Word 2007, kan skabeloner til flyers findes ved at klikke på "Start" knappen og derefter klikke på "Ny". På venstre side vises en liste over skabeloner til forskellige projekter. Find "Flyers", og vælg den, du gerne vil bruge.

Hvis du bruger Microsoft Word 2003, kan du klikke på "Fil" og derefter klikke på "Ny". Søg efter "Skabeloner på Microsoft.com" på højre side af skærmen, og klik derefter på den. Rul ned, indtil du ser "Flyers", og klik på denne indstilling. Vælg derefter den flyerseddel, du vil bruge. Hewlett-Packard, hp, tilbyder også gratis skabeloner online. Når du har fundet en skabelon, du kan lide, kan du ændre elementerne i den, så den passer til dine behov.

Opret din egen flyer fra bunden. Åbn et nyt blankt dokument i dit tekstbehandlingsprogram.

Lav en ramme til din flyer. Klik på "Side Layout" i Microsoft Word 2007, og klik derefter på "Side Borders." Vælg grænsen og mulighederne for den grænse, du vil have.

I Microsoft Word 2003 skal du klikke på "Fil", "Sideopsætning", "Layout" og derefter "Side grænser". Vælg grænsen og mulighederne for den grænse, du kan lide.

I andre programmer skal du se efter noget, der ligner "Side Layout" til grænser.

Vælg en skrifttype og skriftstørrelse til din type. De fleste tekstbehandlingsprogrammer giver dig i dag mulighed for at se eksempler på de forskellige typer ansigter i skrifttypevalgsområdet. Find en skrifttype, der er let at læse.

Opret en overskrift, der klart angiver formålet med din flyer, som f.eks. "HOUSE FOR SALE" eller "MAID SERVICES". Brug alle store bogstaver og store, fed skrift og skriftstørrelser til din overskrift.

Opret teksten på din tekst. Med flyers er mindre mere - Hold dine oplysninger enkle og rene. Sørg dog for, at alle nødvendige detaljer som telefonnumre og navn på kontakter er i din flyer.

Hvis du absolut har brug for en masse tekst for at få dit punkt på tværs, bryde det op i afsnit, så det ikke ligner en stor tekstblok.

Indsæt et billede. Fotografier eller billedkunst vil gøre din flyer skiller sig ud. Brug et billede, der klart viser din flyers hensigt. Hvis du bruger et Microsoft Word-program, skal du venstre klik på billedet, og derefter klikke på "Tekstpakning", og klik derefter på "Stram", hvis du vil kunne flytte billedet i din flyer.

Bevis din flyer for nøjagtighed og stavning.

Udskriv kopier til distribution på din printer eller, hvis du vil spare penge og have en e-mail liste over steder, du vil modtage dine flyers, skal du sende dem en e-mail.